En vandrepokal skal vel vandre… Tillykke til Frede!

Pokkers! Så kort kan man opsumere årets første Cabaretaften – en ellers dejlig aften. Godt selskab, god mad, godt spil. Det burde jo være på toppen! Der er dog et par onde og gode cirkler, der kæmper om retten til eksistens :

  • Det er første gang jeg ikke vinder trofæet hos Frank :-(
  • Det er første gang mine tømmermænd er starter på selve aftenen :-(
  • Jeg har ingen pokal at tage billeder af til dette indlæg :-(

Jeg må erkende jeg ikke helt var på toppen igår, men det skal på ingen måde tage æren fra vinderen. Hvordan man end vender og drejer det, så er René nu “the Keeper og the Trophy“. Stort tillykke skal han have herfra!

altanadivicoriserva.jpg

Det kan lige blive til en illustration af den præmie jeg tilkæmpede mig i en af de små opvarmningsturneringer.

Comments are closed.